Covid 19

Convoy Parts-uttalande: Ansvariga logistik under COVID-19

COVID-19-pandemin har orsakat stora hälso- och ekonomiska effekter i hela världen. Convoy Parts är fortsatt engagerad i ansvarsfull inköps- och produktionsmetoder inför denna aldrig tidigare skådade situation. Vi har upprätthållit våra vanliga betalningsvillkor med leverantörer och vi fortsätter att betala i sin helhet för order som är under behandling eller har slutförts. Vi kommunicerar öppet och ofta med leverantörer angående framtida planering. Convoy Parts fortsätter att upprätthålla vårt åtagande för arbetarnas välbefinnande. Vi följer vägledningen från FHM..

Nedan följer de detaljerade steg vi tar för att se till att när våra orders ska levereras eller hämtas upp på lager görs det på ett ansvarsfullt sätt för att maximera säkerheten för både våra anställda och transportörer och kunder.

Kontaktlös leverans.

Ring din beställning i förväg och meddela oss när du kommer att hämta dina artiklar.

Ring oss när du anländer för att meddela att du är där.

Vi placerar dina föremål i ett bestämt hämtningsområde, som kan vara ett bord utanför lager eller en plats på terminalen utanför lager. Om så önskas kan paket/kartong placeras direkt i upphämtarens fordonsbagage.

Anställda ska inte komma till jobbet om de upplever symtom på COVID-19 eller har upplevt symtom 72 timmar före återvändande till arbete.

Personlig hygien och handtvätt

Anställda måste tvätta eller desinficera händerna ofta och direkt efter interaktion med en kund.

Handtvätt måste utföras med tvål och vatten i minst 20 sekunder, enligt rekommendation.

Om tvål och vatten inte finns tillgängligt och händerna inte är synligt smutsiga, kan en alkoholbaserad handdesinfektionsmedel som innehåller minst 60% alkohol användas.

Om händerna är synligt smutsiga, tvätta alltid händerna med tvål och vatten.

Protokoll för social distansering

Anställda kommer att behöva följa statliga och lokala riktlinjer för social distansering, som alltid är minst 2 meter avstånd mellan alla individer.

Anställda ska upprätthålla socialt avstånd på 2 meter när de alltid hjälper kunder.

Kunder och leverantörer som inte respekterar riktlinjer för social distansering kan bli ombedda att lämna Convoy Parts arbetsplats.

Sanering och desinficering

Följande områden måste desinficeras varje dag, men kan desinficeras mer regelbundet om det behövs baserat på användning: Paketeringsbord, datorer, dörrhandtag, entrédörrar, ljusbrytare, lådhandtag, produktbord och hyllor.

Följande måste desinficeras efter varje användning när det är möjligt: ​​Telefoner, datorer, skrivredskap, kontorsutrustning, toaletter för anställda.

Returnerade produkter måste desinficeras och flyttas till karantän, och hållas i 24 timmar.

Tack så fortsätter vi att dela uppdateringar som vi har dem.

Kontakta oss

Convoy Parts AB

Telefon 0550-779 779 E-post info@convoyparts.se Telefontider Mån - Fre: 09:00 - 16:00 Lunchstängt: 12:00 - 13:00 Hitta till oss Karta

Populära Produkter

Visa fler produkter